De Zoete Inval

High tea

Thuis met vrienden, familie en collega's even bijpraten en ontspannen in eigen huiselijke sfeer. Een high tea van de Zoete Inval biedt de oplossing! Al onze hapjes worden vers door ons bereid. Wij gebruiken kruiden uit eigen tuin en zoveel mogelijk seizoensproducten.

De etagère is gevuld met heerlijke zoete en hartige hapjes. Al vanaf 4 personen kunt u een high tea bestellen!

Onze high tea bestaat altijd standaard uit sandwiches en scones en bevat in totaal 4 zoete en 4 hartige hapjes per persoon. De hapjes variëren afhankelijk van het seizoen. Op deze manier is het ook leuk om nogmaals u te laten verrassen door de Zoete Inval. Het is natuurlijk altijd mogelijk om uw wens of voorkeur voor iets op te geven. Ook is de mogelijkheid er om nog losse hapjes naar wens bij te bestellen en zo de high tea nog meer uit te breiden.

Vanaf 4 personen € 20,50 p.p.
Vanaf 10 personen € 19,50 p.p.
Voor op de scones kunt u een bakje echte Engelse clotted cream à € 3,95 bijbestellen.

Wat is een high tea zonder heerlijke thee! Voor slechts € 6,50 krijgt u 5 bijzondere soorten verse thee, waarmee zeker 10 tot 15 theepotten te vullen zijn. Dit is natuurlijk altijd uit te breiden.

Bestellingen minimaal 14 dagen van tevoren.

Vanaf € 50,- bezorgen we gratis in Vlaardingen en Schiedam. Anders dient u het zelf op te halen.
Buiten Vlaardingen en Schiedam rekenen we € 0,50 per kilometer enkele reis bezorgkosten. Zelf ophalen is altijd mogelijk.

Contact gegevens:
De Zoete Inval, Vlaardingen
info@zoeteinval.com
DeZoeteInvallers